Båtopplag på Hvaler

Adolfsen Båtbyggeri tilbyr båtopplag, vinterlagring av båt. Det er plass til ca 150 båter på vår opplagsplass. På forespørsel hentes og leveres båten. Med vår inngående kunnskap og moderne teknikk, er din båt i trygge hender hos oss gjennom vinteren.

Vår truck løfter og håndterer båter opp til 9 tonn. For båter som er ute hele året tilbyr vi kranløft, klargjøring av båt og motorservice.

Vinterlagring av båt

Hos Adolfsen Båtbyggeri forstår vi viktigheten av å beskytte din investering mot vær og vind. Vårt båtopplag er tilpasset både moderne plastbåter og klassiske trebåter. Med plass til omtrent 150 båter i vår sikrede lagringsfasilitet, garanterer vi optimal beskyttelse i de kalde månedene.

Ekspertise i båtopplag

Våre teknikere har spesialkompetanse på bevaring av båter gjennom vinteren. Vi benytter de nyeste metodene for konservering og vedlikehold, inkludert:

Etter endt sesong:

 • Båten løftes, høytrykkspyles og vaskes.
 • Konservering/frostsikring av vann og septikkanlegg.
 • Motorservice.
 • Ferskvannskjøring og frostsikring av motor.
 • Drev demonteres, lagres inne. Drevservice. Bytte av gearolje og zinkanoder.
 • Batteriservice. Batterier frakobles, og lades høst og vår.
 • Puter, kalesje, og andre fuktutsatte elementer lagres i oppvarmet lager.
 • Båt tekkes.

Før sesongstart:

 • Stoffing av skrog.
 • Bytte av zinkanoder.
 • Stoffing av drev.
 • Rubb og polering av skrog/gelcoat.
 • Vask av båt ute/inne.
 • Rens av teak.
 • Sjøsetting, oppstart og test av båt, motor og systemer.

Fleksibel henting og levering

Vi vet at logistikk kan være en utfordring. Derfor tilbyr vi henting og levering av båten din på forespørsel. Vår service er designet for å være så bekvem og problemfri som mulig, slik at du kan nyte vinteren uten bekymringer for båtens tilstand.

Hvorfor velge Adolfsen Båtbyggeri for vinteropplag?

Vår erfaring med båter, kombinert med moderne fasiliteter, gjør oss til et foretrukket valg for mange båteiere. Vi forstår betydningen av tillit og kvalitet i behandlingen av din båt. Hos Adolfsen Båtbyggeri står dine behov i sentrum.

Forbered din båt for vinteren

Når kulden nærmer seg, er det avgjørende å forberede din båt til vinteropplag. Vårt team veileder deg gjennom hele prosessen og sørger for at din båt er optimalt forberedt for overvintring, slik at den er klar til bruk når våren kommer.

Båtopplag på Hvaler

For båteiere i Hvaler-området tilbyr vi spesialiserte vinteropplagstjenester. Vår beliggenhet og erfaring gjør oss til en ideell partner for alle i Hvaler-regionen som søker trygt og pålitelig vinteropplag. Med vår lokale forståelse kan vi tilby skreddersydde løsninger som møter de spesifikke behovene til båteiere i dette unike maritime miljøet.

Kontakt oss for båtopplag

Er du interessert i å vite mer om våre vinteropplagstjenester? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi står klare til å svare på dine spørsmål og sikre at din båt får den beste mulige oppbevaring gjennom vinteren.

Adolfsen Båtbyggeri er autorisert marinemotorverksted og medlem av Norboat - Båtbransjeforbundet i Norge, www.norboat.no

 

Ofte stilte spørsmål

Hva koster båtopplag hos Adolfsen Båtbyggeri?

Kostnaden for vinteropplag varierer basert på båtens størrelse og de tjenester du velger. Kontakt oss for et tilpasset tilbud.

Kan jeg besøke båten min under vinteropplaget?

Ja, våre kunder er velkomne til å besøke sine båter etter avtale. Vi sørger for at du har tilgang når du ønsker det.

Hva inngår i standardpakken for vinteropplag?

Vår standardpakke inkluderer rengjøring, teknisk sjekk og konservativ behandling av treverk. Ytterligere tjenester kan avtales etter dine behov.

Hvordan sikrer dere båtene mot tyveri og skader i lagringsperioden?

Våre lagringsfasiliteter er sikret med moderne alarm- og overvåkingssystemer. Vi tar også fortløpende runder for å sikre at alle båter er beskyttet mot potensielle skader.